kedd, 31 január 2023

Fontos! A pályák tematikusan vannak felépítve, ezért érdemes sorban kipróbálni őket. 

 

1. pálya: Operációra készen

Felébredtél ... nem tudod hol vagy és mi történt. Egy, valószínűleg már halott lány jegyzeteit olvasva homályosan kitalálod mi történhetett és megpróbálsz kiutat keresni sorstársaiddal, de rájössz, hogy játszanod kell ... mert ő ezt akarja!

 

 2. pálya: Vegyi kísérletek embereken?

Mibe keveredtem már megint? Csak emlékképek villannak be ... Gázkamra? Gomolygó füst? Ki kell jutni mielőtt a gáz élettani hatásai megjelennek ... De a kijutás nem is olyan egyszerű, ugyanis a létesítmény be van biztosítva! 

 

 3. pálya: Egy elmebeteg hálójában!

Nem mindennapi helyen térsz  magadhoz, kis nyomozás után rájössz, hogy nincs menekvés ... vagy mégis!? Nem bízhatsz senkiben, de mégis a cellatársaidra kell hagyatkoznod! Együttműködve kell kijutni, egy őrült házából, ahol semmi sem az aminek látszik...

 

Választható nehézségi szintek:

 

  • Könnyített verzió: Kicsit könnyített változat, melyben az egyes nyomokat könnyebb megtalálni. Mindemellett szükség esetén SMS és egyéb segítségeket kaphat a csapat, a játék menetétől függően. FONTOS, hogy a játék kivitelezésénél itt is szem előtt volt tartva, hogy a menekülés során fellépő élmény a maximumon lehessen, tehát itt sem minden olyan egyszerű. Ajánljuk kezdő szabadulóknak, akik még sosem voltak szabadulós játék résztvevői. 

 

  • Standard verzió: A nyomok megtalálása és a feladatok elvégzése már sokkal több figyelmet igényel, segítség csak abban az esetben jön (SMS formájában) ha a csapat nagyon elakad. Itt tovább kell gondolkodni egyes dolgokon, ami azt eredményezi, hogy a megfejtéskor is nagyobb élményt él át a csapat. Itt a rendelkezésre álló idő már gyorsabb cselekvésre ösztönöz! Kezdőknek és tapasztaltabb játékosoknak ajánlott.

 

  • Életszerű verzió:   Segítség nélkül kijutni, mely egyáltalán nem lehetetlen, viszont gyorsnak és rendkívül figyelmesnek kell lenni! A csapat kizárólag önmagára számíthat, ezért egy-egy feladat megoldása, vagy csak egy kis részlet felfedezése is a legnagyobb élményt adja ...  

Facebook